You can't stop the wave, but you can learn to surf
Kalender | Fotogalerij | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring | Contact
over outdoor inspiration

OVER OUTDOOR INSPIRATION


Over Guido
Filosofie
Duurzaam Ondernemen
Referenties
Samenwerking
Huisvesting

Over Guido Krijger

Bezieler van Outdoor Inspiration is Guido Krijger (1972). Hij is de drijvende kracht achter de programma's. In 2014 wordt hij versterkt door zijn partner Ellen Schoenmakers. Daarnaast beschikken zij over een groot en divers netwerk aan professionals.

In een notendop


De natuur vormt een rode draad door mijn leven. Als kind was ik veelal in de natuur te vinden. De natuur betekende voor mij spelen, ravotten en avontuur. Het leven werd serieuzer. Ik ging naar school en later studeren. Na mijn studies Civiele techniek en Ecohydrologie heb ik drie jaar gewerkt als projectleider bij Rijkswaterstaat, later nog drie jaar als docent en mentor bij de opleiding Aquatische Ecotechnologie van de Hogeschool Zeeland. Dit werk heb ik zoveel mogelijk afgewisseld met avontuur in de bergen. Ik werkte in vakanties, weekeinden en onbetaald verlof als buitensportinstructeur en bergwandelgids. De bergen lonkten als nooit tevoren, ik wilde weer 'spelen' in het leven. In 2002 nam ik ontslag en trok ik voor een jaar de wildernis in (West-Canada). Bij terugkomst in Nederland heb ik een zeekajak gekocht om ook in Nederland de 'wildernis' te kunnen beleven. Een ware ontdekking, een prachtige manier om één te zijn met de elementen, die op zee zo intens zijn.

Outdoor Inspiration werd geboren


In 2004 heb ik Outdoor Inspiration opgericht. Ik organiseerde teambuilding en teamtrainingen. Met behulp van outdooractiviteiten maakte ik de groepsdynamiek zichtbaar en ervaarbaar. Ervaringsgericht leren stond steeds centraal. Ik ontdekte dat veel mensen vervreemd zijn (geraakt) van de natuur. Terwijl natuur(beleving) van onschatbare waarde is voor ons welzijn en de keuzes die we maken. Outdoor is voor mij natuurbeleving, maar dit blijkt niet voor iedereen te gelden. Hierom is natuur een nadrukkelijkere rol gaan krijgen in mijn programma's. Ik ontdekte in de natuur zelfs een ware leermeester. Sindsdien ben ik bij deze leermeester in dienst als coach en begeleid ik mensen naar meer bezieling en organisaties bij ontwikkeling naar duurzaam succes.


Kijk voor de curriculum vitae van Guido Krijger op Linkedin.
Kennen we elkaars LinkedIn-netwerk al?