You can't stop the wave, but you can learn to surf
Kalender | Fotogalerij | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring | Contact
over outdoor inspiration

OVER OUTDOOR INSPIRATION


Over Guido
Filosofie
Duurzaam Ondernemen
Referenties
Samenwerking
Huisvesting

Anderen over mij en de diensten

De afgelopen jaren heb ik veel hartverwarmende reacties gekregen. Ik ben daar heel dankbaar voor. Het sterkt mij in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij ik steeds dichter bij mijzelf kom te staan. De durf om te leven en te werken vanuit passie en drijfveren .... daar waar ik in mijn element ben.

Een greep uit deze reacties:

"Guido is een gedreven trainer die er in slaagt om het ervaren van de natuur weet te integreren met het werken aan het ontwikkelen van iemands persoonlijkheid. Zelfs mijn zoon, die gediagnosticeerd is met autisme (asperger) heeft een boel geleerd van Guido, zoals het omgaan met moeilijke situaties en het ontwikkelen van zelfvertrouwen."
- Suzan van de Ven (Natuurkind) -


"Guido Krijger verstaat de kunst jou en de groep op een prettige manier te verleiden fysieke grenzen te verleggen. Zonder veel woorden is hij in staat door het aanreiken van uitdagende werkvormen je aandacht te focussen op dieper liggende mentale niveaus. En dat alles in de inspirerende omgeving van de natuur. Het resultaat is dat je na een ontmoeting met hem weer een stukje wijzer bent geworden. Wie wil dat nu niet?"
- Paulien Stoffer (mens en organisatieontwikkeling): deelnemer 2-daagse workshop 'de kracht van bezieling'-


"Guido Krijger weet prachtige parallellen te trekken tussen mens en natuur. Hij is bovendien een coach bij wie je je direct op je gemak voelt: juist omdat hij je de ruimte geeft, durf je beetje bij beetje je grenzen te verleggen. Het ene moment bevond ik me (gezekerd en wel) op 7 meter hoogte in een populier, het volgende schuifelde ik op een touw boven het water - en bij elke stap leerde ik mezelf weer beter kennen."
- Gemma Venhuizen (freelance journalist): deelnemer 2-daagse workshop 'de kracht van bezieling'-


"Deze workshop heeft mij geleerd om de natuur te voelen, te koesteren en bovenal te gebruiken om meer liefde te vinden bij mijzelf en om beter in mijn kracht te komen."
- Theo Dekkers (manager): deelnemer 2-daagse workshop 'de natuur als spiegel'-


"Na de workshop bespeurde ik dat ik erg relaxed was en het leek alsof ik meer kleuren kon herkennen en meer geluiden horen! De belevingen zijn intenser geworden."
- Theo Dekkers (manager): deelnemer 2-daagse workshop 'de natuur als spiegel'-


"Bij Guido Krijger (Outdoor Inspiration) volgde ik de training: "Coachen met de natuur en de kracht van bezieling" (2010). Guido is een natuurmens in hart en nieren en weet als geen ander een sfeer te creŰren waarbinnen hij de natuur als leermeester laat werken. Deze training heeft mij weer heel dicht bij de natuur in mezelf gebracht en doen inzien hoe sterk metaforen uit de natuur kunnen werken."
- Inge den Boer (coach en therapeut): deelnemer 2-daagse workshop 'coaching met de natuur'-


"Weinig van zichzelf opleggend, maar op het juiste moment ingrijpend om het proces in een goede stroom te houden. Soms zou hij voor mij wat meer mogen sturen vanuit zijn schat aan ervaring, mensenkennis en levenswijsheid, maar daar blijft hij dus soms wat voorzichtig in. Hij heeft veel respect voor wat er uit de ander als ervaring en beleving naar boven komt. Als het gaat om veiligheid van de activiteiten en de groepsleden is hij dan weer heel present. Voor mij als avonturier mag dat soms iets minder, maar ik neem aan dat dit gevoel van veiligheid voor veel andere mensen zeer aangenaam is en vanuit professioneel oogpunt waarschijnlijk ook een must. Wat ik ook bijzonder aan Guido apprecieer is dat hij veel feeling voor detail, kwaliteit en diepgang heeft zonder in zwaarte of strengheid te vervallen. Zijn glimlach en open hart is altijd present. Heel fijn vind ik dat."
- Arne van den Bogaerde (projectco÷rdinator bij de European Landowners' Organization): deelnemer 2-daagse workshop 'coaching met de natuur'-


"Guido heb ik leren kennen als een integer mens, die bovendien, zo lijkt het wel, een verbond is aangegaan met de natuur. Met beide benen op de grond ga je met hem op pad om vervolgens even onbevangen, maar een stuk rijker terug te komen. Ik heb het zo ervaren. Daarbij komt dat Guido zelf open staat voor anderen en altijd met respect en met een kritisch oor naar je zal luisteren"
- Marijke Verstraeten Smulders (eigenaar Ko'Doooooooor): natuurcoaching -